Book design is the art of incorporating the content, style, format, design, and sequence of the various components of a book into a coherent whole. In the words of Jan Tschichold, "methods and rules upon which it is impossible to improve, have been developed over centuries. To produce perfect books, these rules have to be brought back to life and applied."
Front matter, or preliminaries, is the first section of a book and is usually the smallest section in terms of the number of pages. Each page is counted, but no folio or page number is expressed or printed, on either display pages or blank pages.

Халапеньо чатни

280,00
р.
320,00
р.
Состав: болгарский перец, лук репчатый, перец халапеньо, сахар, вода, масло растительное, лимонная эссенция, чеснок печеный, соль, уксус яблочный 6%, пектин.

  • Энергетическая ценность (калорийность): 229,9 ккал.
  • Пищевая ценность на 100 гр продукта: белки - 1,5 г, жиры - 9,8 г, углеводы - 34 г.
  • Срок хранения: 1 год с даты изготовления (см.на банке) при температуре +5...+25 градусов
  • Открытую банку хранить в холодильнике не более 7 суток.

У чатни тонкий острый вкус, который раскрывается постепенно. Идеально со свежим хлебом.

Weight: 100 g